Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Spaghetti met groene olijven en geitenkaas

Spaghetti met groene olijven en geitenkaas
21 februari 2019 sharon
Spaghetti met groene olijven en geitenkaas
Voeg to aan Mijn Eetplanner:
Dit recept is toegevoegd aan Mijn eetplanner
Spaghetti met groene olijven en geitenkaas
Voeg to aan Mijn Eetplanner:
Dit recept is toegevoegd aan Mijn eetplanner
Porties
Porties
Ingrediënten
Ingrediënten
Instructies
  1. Bereid de spaghetti volgens de instructies op de verpakking. Verhit de olijfolie in een wok en bak de tomaten en knoflook zacht. Voeg de basilicum toe en eventueel wat water. Breng op smaak met peper en zout. Optioneel: pureer de tomaten. Serveer de spaghetti met de tomatensaus, olijven, geitenkaas en sla.
Notities

Glutenvrij? Neem glutenvrije pasta.

Zuivelvrij? Vervang de geitenkaas met blokjes avocado.

Voeg to aan Mijn Eetplanner:
Dit recept is toegevoegd aan Mijn eetplanner
Recept Afdrukken

Comments (0)

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.