Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Spinazie wortelstamp met runderslavink

Spinazie wortelstamp met runderslavink
21 februari 2019 sharon
Spinazie wortelstamp met runderslavink
Voeg to aan Mijn Eetplanner:
Dit recept is toegevoegd aan Mijn eetplanner
Spinazie wortelstamp met runderslavink
Voeg to aan Mijn Eetplanner:
Dit recept is toegevoegd aan Mijn eetplanner
Porties
Porties
Ingrediënten
Ingrediënten
Instructies
  1. Verhit een ruime pan met water en kook de aardappelen gaar in ongeveer 20 minuten. Voeg na 10 minuten de stukjes wortel toe. Stamp de groenten en met melk, peper en zout. Voeg beetje bij beetje de spinazie toe. Verhit ondertussen in een koekenpan de olie. Bak de ui en runderslavinken goudbruin. Haal de slavinken eruit en leg even apart. Bak de ui op laag vuur nog eventjes en voeg de bloem toe. Bak 1 minuut en voeg vervolgens een scheut water toe. Breng op smaak met zout of een bouillonblokje. Serveer met de stamppot.
Notities

Vegetarisch? Neem fetakaas en serveer erbij.

Zuivelvrij? Neem plantaardige melk.

Voeg to aan Mijn Eetplanner:
Dit recept is toegevoegd aan Mijn eetplanner
Recept Afdrukken

Comments (0)

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.