Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Tabouleh

Tabouleh
13 december 2018 sharon
Tabouleh
Voeg to aan Mijn Eetplanner:
Dit recept is toegevoegd aan Mijn eetplanner
Tabouleh
Voeg to aan Mijn Eetplanner:
Dit recept is toegevoegd aan Mijn eetplanner
Porties
Porties
Ingrediënten
Ingrediënten
Instructies
  1. Verhit de olie in de pan en wok de ui, paprika en prei tot ze zacht zijn. Bereid ondertussen de couscous volgens de instructies op de verpakking. Meng de couscous met de Baharat kruiden, en met de komkommer, cherrytomaatjes en geroerbakte groenten. Breng op smaak met peper en zout. Serveer de couscous met de fetakaas en veldsla.
Notities

Glutenvrij? Vervang couscous met quinoa of gierst

Zuivelvrij? Vervang feta met stukjes avocado en serveer deze apart

Geen Jonnie Boer? Neem 1 tl paprikapoeder en een snuf korianderzaad, kaneel, komijnzaad, kardemom, ui, knoflook

Voeg to aan Mijn Eetplanner:
Dit recept is toegevoegd aan Mijn eetplanner
Recept Afdrukken

Comments (0)

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.