Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Tomaten-paprikasoep met rozemarijn

Tomaten-paprikasoep met rozemarijn
13 december 2018 sharon
Tomaten-paprikasoep met rozemarijn
Voeg to aan Mijn Eetplanner:
Dit recept is toegevoegd aan Mijn eetplanner
Tomaten-paprikasoep met rozemarijn
Voeg to aan Mijn Eetplanner:
Dit recept is toegevoegd aan Mijn eetplanner
Porties Kook Tijd
30minuten
Porties
Kook Tijd
30minuten
Instructies
  1. Verhit de olijfolie in een soeppan. Bak de ui zacht. Voeg de tomaat en paprika toe en bak tot de groenten zacht zijn. Voeg de rozemarijn, knoflookpoeder, uienpoeder, bouillon en 1 liter water toe (zodat de groenten nog zichtbaar zijn). Kook 10 minuten met deksel op de pan en pureer met een staafmixer of blender. Breng op smaak met peper en zout. Serveer met de kookroom, boterhammen en boter.
Notities

Zuivelvrij? Neem plantaardige room of kokosroom.

Glutenvrij? Neem glutenvrij brood.

Voeg to aan Mijn Eetplanner:
Dit recept is toegevoegd aan Mijn eetplanner
Recept Afdrukken

Comments (0)

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.