Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Vrolijke pasta met mozzarella, pijnboompitten en rucola

Vrolijke pasta met mozzarella, pijnboompitten en rucola
13 februari 2019 sharon
Vrolijke pasta met mozzarella, pijnboompitten en rucola
Voeg to aan Mijn Eetplanner:
Dit recept is toegevoegd aan Mijn eetplanner
Vrolijke pasta met mozzarella, pijnboompitten en rucola
Voeg to aan Mijn Eetplanner:
Dit recept is toegevoegd aan Mijn eetplanner
Porties
Porties
Ingrediënten
Ingrediënten
Instructies
  1. Bereid de spirelli’s volgens de instructies op de verpakking. Verhit de gehakte tomaten in een pan en voeg de cherrytomaatjes, lente-ui en spinazie toe. Bak 5 minuten mee. Haal de pan van het vuur en roer de basilicum, oregano en olijven er doorheen. Serveer met de mozzarella, pijnboompitten en rucola.
Notities

Glutenvrij/tarwevrij? Neem glutenvrije pasta.

Zuivelvrij? Neem wat extra pijnboompitjes en een scheutje plantaardige room.

Voeg to aan Mijn Eetplanner:
Dit recept is toegevoegd aan Mijn eetplanner
Recept Afdrukken

Comments (0)

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.