Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Witvisstoof met krieltjes en doperwten in kerriesaus

Witvisstoof met krieltjes en doperwten in kerriesaus
13 december 2018 sharon
Witvisstoof met krieltjes en doperwten in kerriesaus
Voeg to aan Mijn Eetplanner:
Dit recept is toegevoegd aan Mijn eetplanner
Witvisstoof met krieltjes en doperwten in kerriesaus
Voeg to aan Mijn Eetplanner:
Dit recept is toegevoegd aan Mijn eetplanner
Porties
Porties
Ingrediënten
Ingrediënten
Instructies
  1. Verhit de boter of olie in een steelpan en fruit de ui en knoflook. Voeg de bloem of maïzena toe en bak deze 2 minuten mee, roer regelmatig. Voeg de melk en water toe, breng het geheel aan de kook. Voeg de kerrie, paprikapoeder, kabeljauwfilet, doperwten, wortelen, krieltjes toe en laat het zachtjes pruttelen voor ongeveer 20 minuten. Roer regelmatig. Breng op smaak met peper en zout. Serveer.
Notities

Vegetarisch? Vervang de vis door kikkererwten of linzen.

Geen vis? Neem kipfilet.

Zuivelvrij? Vervang de melk door plantaardige melk.

Voeg to aan Mijn Eetplanner:
Dit recept is toegevoegd aan Mijn eetplanner
Recept Afdrukken

Comments (0)

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.