Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Zoete aardappelbowl met rijst en avocado

Zoete aardappelbowl met rijst en avocado
14 december 2018 sharon
Zoete aardappelbowl met rijst en avocado
Voeg to aan Mijn Eetplanner:
Dit recept is toegevoegd aan Mijn eetplanner
Zoete aardappelbowl met rijst en avocado
Voeg to aan Mijn Eetplanner:
Dit recept is toegevoegd aan Mijn eetplanner
Porties
Porties
Ingrediënten
Ingrediënten
Instructies
  1. Verwarm de oven voor op 210 graden. Meng de zoete aardappel met de olijfolie en doe in een ovenschaal. Strooi er wat zout en peper op en zet het 25 minuten in de oven. Bereid de rijst volgens de instructies op de verpakking. Kook de eieren 6 minuten en spoel ze af onder koud water. Pel ze en snijd ze in vieren. Meng de yoghurt met knoflookpoeder en een snufje zout en peper. Bouw de bowls met de rijst, zoete aardappel, eieren en verdeel de avocado er overheen. Serveer de komkommer en yoghurt er los bij.
Notities

Zuivelvrij? Vervang de yoghurt door een eetlepel hummus.

Voeg to aan Mijn Eetplanner:
Dit recept is toegevoegd aan Mijn eetplanner
Recept Afdrukken

Comments (0)

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.