Zoete aardappelsalade met saucijzen

Zoete aardappelsalade met saucijzen
13 december 2018 sharon

 

Zoete aardappelsalade met saucijzen

Bereidingstijd: 30 minuten
Totale tijd: 30 minuten
Gang: Diner
Keuken: Hollandse pot
Porties: 4

Ingrediënten

  • 1 kg zoete aardappelen in blokjes
  • 1 el olijfolie
  • 300 g witte kool fijngesneden
  • 1 bosje lente-ui in ringen (zowel wit als groen)
  • 1 handje bieslook gehakt
  • 4 rundersaucijzen
  • mayonaise naar smaak
  • zout en peper naar smaak

Instructies

  • Verwarm de oven op 200 graden. Meng de zoete aardappelblokjes met de olijfolie, peper en zout en doe ze in een ovenschaal. Zet ze 30 minuten in de oven. Bak ondertussen de saucijzen goudbruin aan alle kanten. Meng de kool, bosui, bieslook met de zoete aardappel en serveer met de saucijzen.

Notities

Vegetarisch? Neem falafel.

Comments (0)

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Rating recept




*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.