Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Zoete aardappelstamppot met gegrilde paprika en spekjes

Zoete aardappelstamppot met gegrilde paprika en spekjes
13 februari 2019 sharon
Zoete aardappelstamppot met gegrilde paprika en spekjes
Voeg to aan Mijn Eetplanner:
Dit recept is toegevoegd aan Mijn eetplanner
Zoete aardappelstamppot met gegrilde paprika en spekjes
Voeg to aan Mijn Eetplanner:
Dit recept is toegevoegd aan Mijn eetplanner
Porties
Porties
Ingrediënten
Ingrediënten
Instructies
  1. Kook of stoom de zoete aardappel gaar in ongeveer 10 minuten. Bak ondertussen de spekjes in een koekenpan (geen olie nodig). Stamp de aardappel en roer de crème fraiche, spekjes, paprika en rucula er doorheen. Breng op smaak met peper en zout. Serveer met de pecan noten.
Notities

Vegetarisch? Laat de spekjes weg. Het gerecht bevat genoeg smaak, maar eventueel kun je olijven of fetakaas toevoegen voor een extra smaakexplosie.

Zuivelvrij? Vervang de crème fraiche met een beetje plantaardige room.

Voeg to aan Mijn Eetplanner:
Dit recept is toegevoegd aan Mijn eetplanner
Recept Afdrukken

Comments (0)

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.