Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Zomerse bami met taugé en pindasaus

Zomerse bami met taugé en pindasaus
13 december 2018 sharon
Zomerse bami met taugé en pindasaus
Voeg to aan Mijn Eetplanner:
Dit recept is toegevoegd aan Mijn eetplanner
Zomerse bami met taugé en pindasaus
Voeg to aan Mijn Eetplanner:
Dit recept is toegevoegd aan Mijn eetplanner
Porties Kook Tijd
30minuten
Porties
Kook Tijd
30minuten
Ingrediënten
Ingrediënten
Instructies
  1. Bereid de noedels volgens de instructies op de verpakking. Verhit de olijfolie in de pan en bak de courgette en paprika. Voeg na 5 minuten de taugé, sojasaus, melk en pindakaas toe. Verhit een paar minuten, voeg eventueel wat water toe. Breng op smaak met peper en zout indien nodig. Serveer met bami en eitjes.
Notities

Zuivelvrij? Neem plantaardige melk.

Glutenvrij? Neem rijstnoedels.

Voeg to aan Mijn Eetplanner:
Dit recept is toegevoegd aan Mijn eetplanner
Recept Afdrukken

Comments (0)

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.