Mosterdkip met geprakte aardappeltjes

Mosterdkip met geprakte aardappeltjes
10 februari 2021 sharon

 

Mosterdkip met geprakte aardappeltjes

Gang: Diner
Keuken: Hollandse pot
Porties: 4

Ingrediënten

  • 1 kilo aardappelen geschild en in stukjes
  • 1 el olijfolie
  • 3 kipfilet in stukjes
  • 2 rode ui in ringen
  • 400 gram champignons in stukjes
  • 2 tl mosterd
  • 150 ml kookroom
  • zout en peper naar smaak
  • 30 gram peterselie grof gehakt, om te serveren
  • 50 gram Parmezaan fijngeraspt

Instructies

  • Kook de aardappelen in 20 minuten gaar. Verhit de olijfolie in een koekenpan en bak de kipfilet goudbruin. Voeg de ui toe en bak 5 minuten mee tot deze zacht is. Bak vervolgens de champignons eventjes mee. Voeg de mosterd, kookroom en een scheutje water toe. Breng op smaak met zout en peper. Serveer met geprakte aardappelen, Parmezaan en peterselie.

Notities

Zuivelvrij? Neem plantaardige room.
Vegetarisch? Neem linzen.

Comments (0)

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Rating recept




*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.