Introductie tot vasten

Vasten is een heel effectieve sleutel om meer te leren over je eetgedrag, minder leren eten, het oefenen van zelfcontrole en het grotere plaatje voor jezelf zien.

Ik wil graag benadrukken dat het uiterst belangrijk is de instructies goed te lezen en op te volgen. Wees niet koppig. Doe niet extremer dan ik hier voorschrijf, want dat zal waarschijnlijk falen. Bij twijfel, kies je de mildere versie. Altijd. De reden dat het zo belangrijk is, is dat ik heel graag wil dat je succesvol bent in deze reis naar een gezond gewicht, een blijvend gezond gewicht en een blijvend gezond eetpatroon.

En vasten is een zeer belangrijke en bijzondere sleutel.

Maar alleen op de juiste manier, op de juiste tijd. Jij kan dit zelf het beste bepalen!

Dit werkt alleen met de juiste insteek, de juiste informatie en de juiste manier van vasten.

Als je dit niet doet, dan is het gewoon nog een dieet. En dat is het laatste wat je zoekt. Je weet dat een dieet niet werkt. Ik ga je eerst uitleggen wat het verschil is tussen vasten en een dieet. En nog een aantal andere instructies geven, onder andere voor emotie-eters. Daarna ga je kijken welke manier van vasten jij kiest voor de komende 40 dagen.

Daarna ga ik je 40 dagen lang begeleiden om gefocust te blijven op vasten, innerlijke groei en zelfcontrole.

Succes 🙂

Let op! Bij zwangerschap, borstvoeding of ziekte vast je niet. Je lichaam heeft voedingsstoffen nodig om te groeien, te genezen, te herstellen. Dit is een seizoen waarin je niet vast. Doe de andere trainingen eerst die wel geschikt zijn voor je. Wanneer je er klaar voor bent om te vasten, zal je al enorm gegroeid zijn op andere vlakken.

Niet geschikt voor mensen met een eetstoornis en/of onder behandeling bij en arts/specialist/psycholoog. Wees trouw aan je eigen traject.