Stop met snoepen en snaaien – en nu echt

Op zoek naar iets dat wél werkt? 👍

STOP MET TEVEEL SNOEPEN EN SNAAIEN!

🏃‍♀️ Zie er goed uit & voel je fantastisch 💃

In 4 weken neem ik je mee door mijn effectieve stappenplan

Snoep minder, en ontdek de voordelen van gezond eten voor jou!

Doe je mee?

Die lekkere snacks laten staan is MOEILIJK

Keer op keer probeer je minder te snoepen, en het is makkelijk om gefrustreerd te raken omdat het niet lukt. Je vraagt je af of het iets is wat jij gewoon nooit zult leren.

Ik stel je gerust. Het ís ook echt frustrerend dat het steeds niet lukt minder te snoepen. Er is niets mis met je, en je bent niet alleen.

Je hebt gewoon de juiste methode nodig om te leren hoe je succesvol nee kunt zeggen tegen al die heerlijke snacks, zonder moeite.

Ik heb de tools die je nodig hebt. Als voedingscoach heb ik al honderden mensen begeleid die tegen hetzelfde probleem aanliepen als jij: mensen die gewoon minder willen snoepen, maar steeds in dezelfde patronen vallen. In deze gloednieuwe online training deel ik alle nodige stappen zodat je écht kunt stoppen met snoepen.

(waarschijnlijk ben je nog niet eerder blijvend succesvol geweest met minder snoepen, omdat je niet al deze stappen hebt meegenomen in je voornemen….en dan lukt het ook gewoon niet..! Het geeft niet, nu kan het anders!)

Ik twijfelde om mee te doen, ik heb al zoveel geprobeerd. Sharon gaf me een volledig stappenplan en dankzij het programma ben ik er eindelijk achter waarom ik het zo lastig vind om minder te snacken. Nu heb ik er iets aan kunnen doen. Zo fijn.

– Hetty –

Kies nu voor jou!

Ik weet hoe frustrerend het is om niet blij te zijn met je lichaam en eetpatroon, en het toch maar niet lukt om te veranderen. Sluit je aan bij de honderden mensen die succesvol de snacks laten staan!

  • Nooit meer energie steken in eetplannen die toch niet voor je werken
  • Nooit meer proberen minder chocolade, chips, koek en snoep te eten
  • Nu eindelijk weten wat écht helpt om lekkere dingen te laten staan
  • Diëten, overeten en extra kilo’s voorgoed in het verleden

Sluit je aan bij de honderden mensen die al fluitend het snoep laten staan en zich beter (en jonger) voelen dan ooit tevoren!

Na ontelbare mislukte pogingen is het nu gelukt: eindelijk kan ik gewoon ‘normaal genieten’ zonder dat ik direct een eetbui heb. Eten is nog nooit zo leuk geweest. Heel erg bedankt!

– Saar –

Hoe gaat de training te werk?

  • De e-training wordt online gevolgd
  • Na aanmelding krijg je een e-mail met simpele instructies en alvast wat informatie om goed te kunnen starten
  • 4 weken lang trekken we met elkaar op.
  • Je krijgt elke week een nieuwe les (weekfocus) tot je beschikking met het onderwerp (de stap) die we die week gaan uitwerken.
  • Via mail krijg je nog verdere tips, inspiratie en overdenkingen.

“Ik heb de training gevolgd en eindelijk snap ik waarom ik steeds de mist in ga. Sharon gaf me wat ik nodig had om normaal te kunnen snoepen, zonder schuldgevoel. Dank!”

– Gertruud –

Jij kan stoppen met snoepen!

Stap 1: Doe mee met de training. 

Leer de 4 onmisbare tools voor je lichaam in 4 weken.

Stap 2: Leer de geheimen. 

Ontdek slimme trucs die je kunt toepassen in je normale dag, elke dag.

Stap 3: Laat het snoep met gemak staan & ervaar eetrust. 

Neem afscheid van frustratie en schuld en geniet van je nieuwe jij!

START NU!

Doe nu mee!

Eetrust in je lijf

nu tijdelijk intro-korting voor

€67  €47

Wij houden ook niet van spam, daarom worden je gegevens niet gedeeld met derden

Volg mij op Facebook!

OVER SHARON

Sinds 2010 begeleid ik mensen naar een gezonder voedingspatroon en de beste versie van henzelf op voedzo.nl. Sinds ik mijn leefstijl volledig heb omgegooid, voel ik me op vele fronten beter. Ik had elke dag hoofdpijn en was vaak misselijk, ik had een aantal kilo’s teveel en mijn energiepeil was soms wel heel laag. Gezond eten & leven geeft je geen garantie voor 100% gezondheid, maar het is in elk geval wel de beste basis die je kunt hebben.