Ga terug
–+ servings

Viscurry met cherrytomaatjes en kokos

Gang: Diner
Keuken: Indiaas
Porties: 4

Ingrediënten

  • 250 gram rijst
  • 1 el olijfolie
  • 800 gram cherrytomaatjes gehalveerd
  • 500 gram witvisfilets bijv. tilapia of kabeljauw
  • 400 ml kokosmelk
  • 1 el curry madras kruiden Jonnie Boer
  • zout en peper naar smaak

Instructies

  • Bereid de rijst volgens de instructies op de verpakking.
    Verhit de olijfolie in een wokpan en bak de cherrytomaatjes in een paar minuten zacht. Snijd ondertussen de visfilets in stukken. Voeg ze toe en roer voorzichtig. Voeg na een paar minuten de kokosmelk en kruiden toe.
    Serveer de rijst met de vis.

Notities

Extra eters? Serveer met een stokbroodje erbij!
Vegetarisch? Gebruik een blik linzen in plaats van vis.