Ga terug
+ servings

Pasta met saucijzen, courgette en paprika

Gang: Diner
Keuken: Italiaans
Porties: 4

Ingrediënten

  • 250 gram vlinderpasta of fusili
  • 1 el olijfolie
  • 3 rundersaucijzen in stukjes gesneden
  • 2 ui in ringen
  • 2 rode paprika in kleine stukjes
  • 2 courgette in kleine blokjes
  • 200 ml crème fraiche
  • 1 tl knofookpoeder
  • 75 gram rucola
  • zout en peper naar smaak

Instructies

  • Bereid de pasta volgens de instructies op de verpakking. Verhit de olie in een ruime pan en bak de stukjes saucijzen goudbruin. Voeg de ui toe en bak even mee. Voeg de paprika en courgette toe en bak tot de groenten zacht zijn. Roer de crème fraiche en knoflookpoeder er doorheen. Serveer met de pasta en rucola.

Notities

Glutenvrij? Neem glutenvrije pasta en gehakt.
Vegetarisch? Neem witte bonen.