Ga terug
–+ servings

Gegrilde groenten penne met feta

Gang: Diner
Keuken: Italiaans
Porties: 4

Ingrediënten

  • 250 gram volkoren penne
  • 1 el olijfolie
  • 450 gram gegrilde diepvriesgroenten bijv. Bonduelle of huismerk, paprika, aubergine, courgette
  • 400 gram gehakte tomaten uit blik
  • 90 gram rode pesto
  • 1 tl oregano
  • 1 tl paprikapoeder
  • 150 gram fetakaas in blokjes
  • 1 bosje lente-ui in ringen, wit en groen
  • zout en peper naar smaak

Instructies

  • Bereid de penne volgens de instructies op de verpakking. Verhit de olijfolie in een pan en bak de gegrilde groenten 5 minuten zacht. Voeg de tomaten, pesto, oregano en paprikapoeder toe. Voeg eventueel wat water toe en laat even pruttelen. Roer op het eind de lente-ui er doorheen. Serveer de penne met de saus en kaas.

Notities

Glutenvrij? Neem glutenvrije pasta.
Zuivelvrij? Neem 1 avocado in stukjes.