Ga terug
–+ servings

Marokkaanse couscous met dadels en courgette

Gang: Diner
Keuken: Oosters
Porties: 4

Ingrediënten

  • 250 g couscous
  • 1 el olijfolie
  • 2 ui in ringen
  • 2 teentjes knoflook geperst
  • 2 courgette in blokjes
  • 400 g cherrytomaatjes gehalveerd
  • 5 dadels in stukjes
  • 1 tl komijnzaadpoeder
  • 1 tl kaneel
  • 100 g fetakaas verkruimeld
  • zout en peper naar smaak

Instructies

  • Bereid de couscous volgens de instructies op de verpakking. Verhit de olie in een pan en bak de uien en knoflook zacht. Voeg de courgette, cherrytomaatjes toe en bak even mee. Voeg de dadels, kruiden toe. Serveer met de couscous en fetakaas.
  • Glutenvrij? Vervang de couscous door quinoa, rijst of gierst. Geen feta? Neem een geprakte avocado.