Ga terug
–+ servings

Salade met krieltjes, spitskool en appel

Bereidingstijd30 min
Totale tijd30 min
Gang: Diner
Keuken: Hollandse pot
Porties: 4 personen

Ingrediënten

  • 600 g krieltjes
  • 1 rode ui gesnipperd
  • 400 g spitskool gesneden
  • 200 g wortel geraspt
  • 100 g bleekselderij in stukjes
  • 2 appels geraspt zonder schil en klokhuis
  • 3 el mayonaise of fritessaus
  • 2 el balsamicoazijn
  • 1 el mosterd
  • 80 g rauwe ham/parmaham
  • zout en peper naar smaak

Instructies

  • Kook de krieltjes in gaar volgens de instructies op de verpakking. Meng in een grote kom de ui, spitskool, wortel, bleekselderij, appels, mayonaise, azijn, mosterd. Breng op smaak met peper en zout. Serveer met krieltjes en ham.

Notities

Vegetarisch? Vervang de ham door avocado.