Ga terug
–+ servings

Indiase rijstschotel

Bereidingstijd30 minuten
Totale tijd30 minuten
Gang: Diner
Keuken: Oosters
Porties: 4

Ingrediënten

  • 250 g volkoren rijst
  • 1 el olijfolie
  • 1 ui gesnipperd
  • 2 rode paprika in reepjes
  • 800 g gehakte tomaten uit blik
  • 400 g kikkererwten uit blik/glas
  • 1 el garam masala (kruidenmengsel) (bijvoorbeeld Jonnie Boer)
  • 1 avocado in stukjes
  • 1 handje verse koriander gehakt
  • zout en peper naar smaak

Instructies

  • Bereid de rijst volgens de instructies op de verpakking. Verhit de olijfolie in een ruime koekenpan en fruit de ui. Bak de paprika 5 minuten mee. Voeg de gehakte tomaten, kikkererwten en garam masala toe. Breng op smaak met peper en zout. Serveer met de rijst, avocado en koriander