Ga terug
+ servings

Zomerse bami met taugé en pindasaus

Bereidingstijd30 min
Totale tijd30 min
Gang: Diner
Keuken: Oosters
Porties: 4

Ingrediënten

  • 250 g noedels
  • 1 el olijfolie
  • 1 courgette in stukken
  • 2 paprika in reepjes
  • 200 g taugé
  • 4 el soja
  • 200 ml melk
  • 3 el pindakaas
  • 8 eieren gekookte en gepeld
  • zout en peper naar smaak

Instructies

  • Bereid de noedels volgens de instructies op de verpakking. Verhit de olijfolie in de pan en bak de courgette en paprika. Voeg na 5 minuten de taugé, sojasaus, melk en pindakaas toe. Verhit een paar minuten, voeg eventueel wat water toe. Breng op smaak met peper en zout indien nodig. Serveer met bami en eitjes.

Notities

Zuivelvrij? Neem plantaardige melk.
Glutenvrij? Neem rijstnoedels.