Ga terug
+ servings

Garnalen met zoete aardappel en noedels

Gang: Diner
Keuken: Oosters, Vis
Porties: 4

Ingrediënten

  • 250 g noedels
  • 1 rode ui in ringen
  • 1 el olijfolie
  • 600 g zoete aardappelen in blokjes
  • 200 ml kokosmelk
  • 200 ml groentebouillon
  • 1 bosje lente-ui in ringen
  • 1 bosje verse koriander fijn gehakt
  • 400 g grote gepelde garnalen
  • 150 g mangoblokjes
  • zout en peper naar smaak

Instructies

  • Bereid de noedels volgens de instructies op de verpakking. Verhit de olie in een wokpan en fruit de ui. Voeg de zoete aardappelen, kokosmelk en groentebouillon toe en laat ongeveer 10 minuten zachtjes pruttelen tot de zoete aardappel gaar is. Meng met de lente-ui, koriander, garnalen en mango. Breng op smaak met peper en zout. Serveer met de noedels.
  • Vegetarisch? Vervang de garnalen door een handje pinda’s.