Ga terug
–+ servings

Mexicaanse wraps

Gang: Diner
Keuken: Mexicaans
Porties: 4

Ingrediënten

  • 8 volkoren wraps
  • 250 gram rundergehakt
  • 300 gram mais uit blik
  • 1 rode paprika in stukjes
  • 200 gram prei in dunne ringen
  • 300 gram witte kool in dunne reepjes
  • 400 gram gehakte tomaten uit blik
  • 200 gram kidneybonen uit blik
  • 45 gram tomatenpuree
  • 1-2 el Picadillo (Jonnie Boer) kruidenmengsel van Jonnie Boer
  • 75 gram veldsla
  • zout en peper naar smaak

Instructies

  • Verhit de olie in een ruime stoofpan en rul het gehakt zonder olie. Voeg de helft van de mais en de groenten toe en roerbak tot deze zacht zijn. Voeg de tomaten, puree, bonen, kruiden, zout en peper toe. Verwarm de wraps. Maak de wraps met het bonenmengsel en veldsla.

Notities

Vegetarisch? Vervang het gehakt door fetakaas
Geen bonen? Kook 100 gram rijst erbij!
Glutenvrij? Neem glutenvrije wraps of slawraps. Voeg dan een avocado toe.