Ga terug
–+ servings

Spaghetti met kip en salie

Gang: Diner
Keuken: Italiaans
Porties: 4

Ingrediënten

  • 250 gram volkoren spaghetti
  • 1 el olijfolie
  • 2 teentjes knoflook geperst
  • 1 ui gesnipperd
  • 2 in kipfilet blokjes
  • 1 tl saliepoeder
  • 2 el Italiaanse kruiden
  • 6 tomaten in blokjes
  • 100 gram zachte geitenkaas geraspt
  • zout en peper naar smaak
  • 100 gram jonge sla

Instructies

  • Bereid de spaghetti volgens de instructies op de verpakking. Verhit de olie in een pan en fruit de uitjes en knoflook. Voeg de blokjes kipfilet toe en bak goudbruin. Voeg de gehakte tomaten, salie en Italiaanse kruiden toe. Bak 10 minuten mee op middelhoog vuur. Breng op smaak met peper en zout. Serveer met de sla.

Notities

Tarwevrij? Kies voor een spelt pasta.
Glutenvrij? Kies voor rijstpasta of linzenpasta.
Zuivelvrij? Laat de kaas weg.
Vegetarisch? Vervang de kipfilet door geroosterde amandelen