Porties: 4
Ingrediënten
- 250 gram volkoren penne
- 1 el olijfolie
- 450 gram gegrilde diepvriesgroenten bijv. Bonduelle of huismerk, paprika, aubergine, courgette
- 400 gram gehakte tomaten uit blik
- 90 gram rode pesto
- 1 tl oregano
- 1 tl paprikapoeder
- 150 gram fetakaas in blokjes
- 1 bosje lente-ui in ringen, wit en groen
- zout en peper naar smaak
Instructies
- Bereid de penne volgens de instructies op de verpakking. Verhit de olijfolie in een pan en bak de gegrilde groenten 5 minuten zacht. Voeg de tomaten, pesto, oregano en paprikapoeder toe. Voeg eventueel wat water toe en laat even pruttelen. Roer op het eind de lente-ui er doorheen. Serveer de penne met de saus en kaas.
Notities
Glutenvrij? Neem glutenvrije pasta.
Zuivelvrij? Neem 1 avocado in stukjes.
0
0