Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Stappenplan trainingen

Op de pagina Mijn Trainingen kun je alle trainingen terugvinden die beschikbaar zijn voor je. Als je er eentje wilt doen, klik je op ‘enroll’ en dan word je ingeschreven voor de training (hij verschijnt dan bij ‘mijn trainingen’ bovenaan) én je krijgt de bijbehorende e-mails voor de training. Let op: deze kunnen ook in je spam belanden. Als je geen e-mails krijgt of er lukt iets niet, mail me dan even op info@voedzo.nl.

Er is een aan te raden volgorde voor de beschikbare trainingen. Natuurlijk kun je dit aanpassen op eigen behoefte en inzicht, daar ben je volledig vrij in 🙂

Stappenplan

  1. Eten op intuïtie
  2. Body Love
  3. Valkuilen van Afvallen
  4. VoedZo Eetgedrag
  5. VoedZo Eetpatroon

Verdiepingen (deze kun je tussendoor doen, als specifieke verdieping op de trainingen)

  1. Sugarcoach
  2. MAAT!
  3. Goedemorgen
  4. Opgeruimd huis

Kooktrainingen

Skills in de keuken helpen je om gezond te eten. Het hoeft niet ingewikkeld of heel bijzonder. Het is wel handig om over de juiste vaardigheden te beschikken. Wissel de lifestyle trainingen af met een kooktraining zo nu en dan. Waar theorie en praktijk samen komen 🙂 Klik hier voor de kooktrainingen.

Nieuwe trainingen

De trainingen worden zeer regelmatig aangevuld. Ik houd je daarvan op de hoogte via e-mail, maar kijk ook af en toe even. Mailtjes worden weleens gemist 🙂