Gado gado

Gado gado
2 december 2019 sharon

Gado gado

Gang: Diner
Keuken: Oosters
Porties: 4

Ingrediënten

  • 250 gram rijst
  • 400 gram sperziebonen
  • 1 winterpeen in reepjes gesneden
  • 4 eieren
  • 100 gram witte kool in dunne reepjes gesneden
  • 1 komkommer in reepjes gesneden
  • 3 el pindakaas
  • 3 el sojasaus
  • 400 ml melk
  • zout en peper naar smaak

Instructies

  • Bereid de rijst volgens de instructies op de verpakking. Kook de sperziebonen en wortel in een ruime pan gaar in ongeveer 15 minuten. Voeg halverwege de eitjes toe en kook ze mee. Giet de groenten af en pel de eieren. Verwarm ondertussen in een koekenpannetje de pindakaas, sojasaus en melk. Roer regelmatig tot alles goed gemengd is. Laat het even pruttelen tot de gewenste dikte. Serveer de rijst met de groenten, ei en satésaus.

Notities

Geen pindasaus? Neem amandelpasta. Of anders hummus. Of ketjap manis.

Comments (0)

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Rating recept




*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.