Porties: 4
Ingrediënten
- 1 kilo aardappelen geschild en in stukjes
- 1 el olijfolie
- 3 kipfilet in stukjes
- 2 rode ui in ringen
- 400 gram champignons in stukjes
- 2 tl mosterd
- 150 ml kookroom
- zout en peper naar smaak
- 30 gram peterselie grof gehakt, om te serveren
- 50 gram Parmezaan fijngeraspt
Instructies
- Kook de aardappelen in 20 minuten gaar. Verhit de olijfolie in een koekenpan en bak de kipfilet goudbruin. Voeg de ui toe en bak 5 minuten mee tot deze zacht is. Bak vervolgens de champignons eventjes mee. Voeg de mosterd, kookroom en een scheutje water toe. Breng op smaak met zout en peper. Serveer met geprakte aardappelen, Parmezaan en peterselie.
Notities
Zuivelvrij? Neem plantaardige room.
Vegetarisch? Neem linzen.
0
0