Porties: 4
Ingrediënten
- 250 gram spaghetti
- 1 el olijfolie
- 1 ui in ringen
- 1 teentje knoflook fijngehakt
- 2 el kappertjes
- 800 gram gehakte tomaten uit blik 2 blikjes
- 1 pot geroosterde paprika in stukjes gesneden
- 16 zwarte olijven in plakjes gesneden
- 1 tl paprikapoeder
- 50 gram Parmezaan
- 100 gram gemengde sla
- peper en zout naar smaak
Instructies
- Bereid de spaghetti volgens de instructies op de verpakking. Verhit de olijfolie in een wokpan en bak de ui en knoflook zacht. Voeg de kappertjes, tomaten, paprika, paprikapoeder en olijven toe. Breng op smaak met peper en zout. Serveer met de Parmezaan en de sla.
Notities
Geen zuivel? Laat de Parmezaan weg.
Glutenvrij? Neem glutenvrije pasta.
0
0