Porties: 4
Ingrediënten
- 4 rundersaucijzen
- 1 el olijfolie
- 2 rode ui in ringen
- 2 teentjes knoflook fijngehakt
- 3 rode paprika in reepjes
- 400 gram gehakte tomaten uit blik
- 1 tl gedroogde oregano
- 1/2 tl gedroogde basilicum
- 1 volkoren stokbrood in plakjes gesneden
- 1 komkommer in plakjes
- zout en peper naar smaak
- boter voor erbij
Instructies
- Bak de saucijzen rondom gaar in 10-15 minuten. Verhit de olijfolie in een pan en bak de ui en knoflook zacht. Voeg de paprika toe en bak even mee. Voeg de tomaten en gedroogde kruiden toe. Breng op smaak met peper en zout. Bak eventjes tot de paprika zacht is. Serveer met de saucijzen, stokbrood en boter.
Notities
Vega? Neem falafel.
Glutenvrij? Neem glutenvrij brood (evt. roosteren).
Geen brood? Kook pasta en roer er doorheen! Snijd de worstjes dan in stukjes voordat je ze bakt.
0
0