De Gouden Biet Illustraties

Met Gouden Biet maken we het leven in de keuken een beetje makkelijker en gezelliger. We werken met simpele recepten die niet pietje precies komen, maar wel heel lekker zijn. We maken het visueel, zodat het nog een beetje makkelijker wordt. Dat wanneer je bezig bent, zelfs meekijkende kinderen het eigenlijk vrij snel doorhebben en mee kunnen doen. Daarom werken we bijvoorbeeld met cups, waardoor een recept meer voelt als ‘een schepje hier en een schepje daar en roeren maar’.

Wat kun je met onze illustraties? Verzamel en bundel je meest favoriete recepten in een map. Deel brownies met de buren en geef meteen het recept mee. Ga op visite en breng heerlijke twix repen als presentje, plus het mooie geïllustreerd recept. Laat het verzamelboek groeien met je favoriete recepten. Geef de gerechten een plekje in huis. En dat zelfs (eventuele) kinderen het oppikken en mee beginnen te bakken & koken.

Leuk om te verzamelen, leuk om cadeau te doen, en zelfs leuk om met kinderen te oefenen in de keuken. Leuk om op te hangen, leuk om in te lijsten, of handig in een map!

 • 3,50

  Chocolade twix repen

  ,
  Digitale download (1 PDF) Mooi geïllustreerd recept voor chocolade twix repen. Leuk om te verzamelen of om cadeau te doen. Download, print en hang het op. Het recept is met natuurlijke ingrediënten. Gezoet met dadels en een beetje (palm)suiker. Extra makkelijk voor iedereen, want we gebruiken cups als maateenheid.
  3,50
  3,50
 • 3,50

  Chocolade pinda bites

  ,

  Digitale download (1 PDF)

  Mooi geïllustreerd recept voor chocolade pinda bites. Doet veel denken aan Snickers, maar dan uit eigen keuken 🙂 Leuk om te verzamelen of om cadeau te doen. Download, print en hang het op. Het recept is glutenvrij en gezoet met dadels. Extra makkelijk voor iedereen, want we gebruiken cups als maateenheid.
  3,50
  3,50
 • 3,50

  Chocolade brownie met fudge topping

  ,

  Digitale download (1 PDF)

  Mooi geïllustreerd recept voor een chocolade fudge brownie. Leuk om te verzamelen of om cadeau te doen. Download, print en hang het op. Het recept is glutenvrij (gebruik dan wijnsteenbakpoeder) en gezoet met dadels. Extra makkelijk voor iedereen, want we gebruiken cups als maateenheid.
  3,50
  3,50