VoedZo Avondmaaltijdenplanner Editie 1

De avondmaaltijd: simpel, lekker en stressvrij

Ik plan, jij kookt.

Koop nu!

Wat gaan we vanavond weer eten…?

Nooit meer inspiratieloos nadenken wat je vanavond gaat eten, terwijl je al genoeg aan je hoofd hebt. Hoe vaak kies je een minder gezonde maaltijd, omdat je geen puf meer hebt om iets gezonds op tafel te zetten? Hoe vaak ben je te moe om nog een planning te maken voor je avondmaaltijden?

Wat als een gezonde avondmaaltijd simpel was?

Ik weet hoe irritant het is om elke dag weer te bedenken wat je die avond gaat eten (laat staan een hele week). En het liefst gezonde, simpele maaltijden vol met voedingsstoffen, die iedereen in je gezin graag eet. Sluit je aan bij de honderden mensen die slim plannen en daarmee geld & tijd besparen (+stressvrij koken).

  • Nooit meer nadenken over wat je vanavond gaat eten.
  • Kook stressvrij terwijl je tijd en geld bespaard.
  • Maak voedzame maaltijden die je kinderen ook leren eten (gezond jong geleerd is oud gedaan!).

Stap 1

Koop de avondmaaltijdplanner

Volg de avondmaaltijdplanner vier weken lang, terwijl je zelf een slimme avondmaaltijdplanner wordt. Herhaal gerust!

Stap 2

Haal de boodschappen & kook simpel

Ontdek simpele recepten die je kunt toepassen tijdens je normale dag (en eindeloos kunt variëren in de toekomst).

Stap 3

Voel je goed & fit in je lijf

Raak tevreden, ervaar eetrust en voel je trots op je levensstijl. En geniet ervan dat je je kinderen hierin meeneemt! Jong geleerd is oud gedaan.

Plan je maaltijden als een pro!

Ik weet dat je graag gezonde, smaakvolle maaltijden wilt voorschotelen aan je gezinsleden. Om dat te kunnen doen, heb je een planning nodig. Het probleem is dat het er vaak bij inschiet en aanvoelt als ‘gedoe’, waardoor je achter de feiten aanloopt.

Ik geloof dat iedereen een goede maaltijdplanner kan zijn. En ik snap als geen ander hoe frustrerend het is om geen inspiratie te hebben! Daarom heb ik een maaltijdschema (PDF) voor je gemaakt, gevuld met gezonde, simpele maaltijden, die je zo kunt overnemen.

In de avondmaaltijdplanner geef ik je alles wat je nodig hebt om die simpele, gezonde en toch heerlijke maaltijden op tafel te zetten.

Zo werkt het:

  • Stap 1: Koop de planner (PDF). Volg de avondmaaltijdplanner vier weken lang, terwijl je zelf een slimme avondmaaltijdplanner wordt. Herhaal gerust!
  • Stap 2: Haal de boodschappen & kook lekker simpel. Ontdek simpele recepten die je kunt toepassen tijdens je normale dag (en eindeloos kunt variëren in de toekomst).
  • Stap 3: Voel je goed & fit in je lijf. Raak tevreden, ervaar eetrust en voel je trots op je levensstijl. En geniet ervan dat je je kinderen hierin meeneemt! Jong geleerd is oud gedaan.

Koop de Voedzo Avondmaaltijdplanner, zodat je altijd inspiratie hebt om een gezonde weekplanning te maken!

(de recepten zijn voor 4 personen, en ik geef tips om ze vega, zuivelvrij, glutenvrij te maken, plus extra variatietips!)

Koop nu de nieuwe VoedZo Avondmaaltijdplanner (digitaal) tijdelijk voor maar € 12,99!