Voedzo Suiker Challenge

De 14-daagse online VoedZo suikerchallenge 👍

STOP MET SNOEPEN!

🏃‍♀️ Zie er goed uit & voel je fantastisch 💃

In 14 online lessen neem ik je mee door mijn bewezen effectieve stappenplan

Ontdek de voordelen van gezond eten voor jou!

We gaan maandag van start, doe je mee?

Die lekkere snacks laten staan is MOEILIJK

Keer op keer probeer je minder te snoepen, en het is makkelijk om gefrustreerd te raken omdat het niet lukt. Je vraagt je af of het iets is wat jij gewoon nooit zult leren.

Ik stel je gerust. Het ís ook echt frustrerend dat het steeds niet lukt minder suiker te eten. Er is niets mis met je, en je bent niet alleen.

Je hebt gewoon de juiste methode nodig om te leren hoe je succesvol nee kunt zeggen tegen al die heerlijke snacks, zonder moeite.

Ik heb de tools die je nodig hebt. Als voedingscoach heb ik al honderden mensen begeleid die tegen hetzelfde probleem aanliepen als jij: mensen die gewoon minder willen snoepen, maar steeds in dezelfde patronen vallen. In mijn VoedZo suikerchallenge deel ik de simpele stappen zodat je écht kunt stoppen met snoepen.

Mijn voeding bestaat nu uit lekkere maaltijden. Ik voel me fitter, geen ‘watten in mijn hoofd’, heb minder trek en een mooiere huid. Nu ben ik blij zonder al dat gesnack. Thanks.

– Sandra –

Kies nu voor jou!

Ik weet hoe frustrerend het is om niet blij te zijn met je lichaam en eetpatroon, en het toch maar niet lukt om te veranderen. Sluit je aan bij de honderden mensen die succesvol de snacks laten staan!

  • Nooit meer energie steken in eetplannen die toch niet voor je werken
  • Nooit meer proberen minder chocolade, chips, koek en snoep te eten
  • Nu eindelijk weten wat écht helpt om lekkere dingen te laten staan
  • Diëten, overeten en extra kilo’s voorgoed in het verleden

Sluit je aan bij de honderden mensen die al fluitend het snoep laten staan en zich beter (en jonger) voelen dan ooit tevoren!

Hier wordt afgerekend met alle onzekerheden over eten. Ik doe het op mijn gemak en ben steeds bewuster aan het eten. Voor mijzelf, maar vooral ook voor mijn dochtertje die ik een gezonde en lekkere levensstijl mee kan geven. Heel erg bedankt!

– Macha –

Hoe gaat de training te werk?

  • De e-training wordt online gevolgd
  • Na aanmelding krijg je een e-mail met simpele instructies en alvast wat informatie om goed te kunnen starten
  • 14 dagen lang krijg je dagelijks nieuwe informatie die je direct kunt toepassen!
  • Je krijgt elke dag een bericht in je inbox met de nieuwe les van die dag.

“Ik heb de challenge gevolgd en ben zo blij dat ik dat heb gedaan! Het is ook een cursus zonder al te veel gedoe en geeft goede informatie! Top! Voel me zoveel beter zonder honger en al inmiddels 4 kilo kwijt.
Dank hiervoor!”

– Melanie –

Jij kan stoppen met snoepen!

Stap 1: Doe mee met de challenge. 

Leer simpele tools tijdens de challenge.

Stap 2: Leer de geheimen. 

Ontdek slimme trucs die je kunt toepassen in je normale dag, elke dag.

Stap 3: Laat het snoep met gemak staan. 

Neem afscheid van frustratie en schuld en geniet van je nieuwe jij!

START MAANDAG

Doe nu mee!

nu tijdelijk voor

€37  €9,95

Wij houden ook niet van spam, daarom worden je gegevens niet gedeeld met derden

Volg mij op Facebook!

OVER SHARON

Sinds 2010 begeleid ik mensen naar een gezonder voedingspatroon en de beste versie van henzelf op voedzo.nl. Sinds ik mijn leefstijl volledig heb omgegooid, voel ik me op vele fronten beter. Ik had elke dag hoofdpijn en was vaak misselijk, ik had een aantal kilo’s teveel en mijn energiepeil was soms wel heel laag. Gezond eten & leven geeft je geen garantie voor 100% gezondheid, maar het is in elk geval wel de beste basis die je kunt hebben.