Ga terug
–+ servings

Griekse aardappelschotel op de bakplaat

Gang: Diner
Keuken: Mediterraan
Porties: 4

Ingrediënten

  • 800 gram voorgekookte aardappelpartjes
  • 3 saucijzen in stukjes
  • 2 ui in ringen
  • 1 courgette in blokjes
  • 1 rode paprika in reepjes
  • 2 el olijfolie
  • 100 gram fetakaas verkruimeld
  • zout en peper naar smaak

Instructies

  • Verwarm de oven voor op 200 graden. Neem een bakplaat of een grote ovenschaal. Strooi de aardappelpartjes, saucijzen, ui, courgette en rode paprika over de bakplaat. Meng met olijfolie, peper en zout. Zet 30 minuten in de oven. Serveer met de fetakaas. Serveer eventueel met een beetje mayo.

Notities

Zuivelvrij? Laat de fetakaas weg en neem wat zwarte olijven.
Vegetarisch? Laat de saucijzen weg en serveer met een beetje guacemole (niet in de oven doen).