Ga terug
–+ servings

Pesto pasta met garnalen

Gang: Diner
Keuken: Italiaans
Porties: 4

Ingrediënten

  • 250 gram spaghetti
  • 1 el olijfolie
  • 2 ui in ringen
  • 2 teentjes knoflook fijngehakt
  • 400 gram doperwten
  • 100 gram kruidenkaas
  • 3 el groene pesto
  • 200 gram garnalen gekookt en gepeld
  • 1 citroen in vieren gesneden
  • zout en peper naar smaak

Instructies

  • Bereid de spaghetti volgens de instructies op de verpakking.
    Verhit olijfolie in een pan en bak de uienringen en knoflook zacht. Voeg de doperwten, kruidenkaas, pesto toe en laat even pruttelen. Voeg eventueel een beetje water toe als er te weinig vloeistof is. Breng op smaak met peper en zout.
    Voeg de garnalen toe. Roer door de spaghetti.
    Serveer met de citroen!

Notities

Geen vis? Neem kip.
Vegetarisch? Neem vegaballetjes.
Zuivelvrij? Neem plantaardige kruidenkaas of hummus.