Ga terug
+ servings

Gnocchi met romige kip en paprika

Gang: Diner
Keuken: Italiaans
Porties: 4

Ingrediënten

  • 1 el olijfolie
  • 2 kipfilets in stukjes gesneden
  • 2 rode paprika in stukjes gesneden
  • 200 gram verse spinazie fijngesneden
  • 2 tl uienpoeder
  • 200 gram crème fraiche
  • 1000 gram gnocchi
  • 50 gram Parmezaan geraspt
  • zout en peper naar smaak

Instructies

  • Verhit de olijfolie in een pan en bak de kip goudbruin. Voeg de paprika toe en bak even mee tot het zacht wordt. Voeg de spinazie toe tot het geslonken is. Voeg de uienpoeder, creme fraiche en gnocchi toe en een scheutje water. Roer af en toe en laat 5 minuutjes zachtjes garen. Breng op smaak met zout en peper. Serveer met de Parmezaan.

Notities

Zuivelvrij? Neem plantaardige room.
Vegetarisch? Serveer met walnoten.
Glutenvrij? Neem glutenvrije pasta.