Ga terug
–+ servings

Aardappelpuree met bietjes en chipolataworstjes

Gang: Diner
Keuken: Hollandse pot
Porties: 4

Ingrediënten

  • 800 gram aardappelen, vast geschild en in stukken
  • scheutje melk
  • 4 chipolataworstjes
  • 800 gram gekookte rode bieten in blokjes
  • 100 gram rucola
  • 50 gram Parmezaan fijngeraspt
  • zout en peper naar smaak

Instructies

  • Kook de aardappelen in 20 minuten klaar. Stamp de aardappelen dan en voeg wat melk, zout en peper toe. Bak de chipolataworstjes goudbruin aan elke kant. Snijd ondertussen de bietjes. Serveer met de aardappelpuree, rucola en Parmezaan.

Notities

Vegetarisch? Neem falafel.
Zuivelvrij? Laat de Parmezaan weg. Neem eventueel wat geroosterde pijnboompitjes of andere gehakte nootjes.