Ga terug
Afdrukken
Afbeelding recept
Notities
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Recept afdrukken
Salade met krieltjes, spitskool en appel
Bereidingstijd
30
minuten
min
Totale tijd
30
minuten
min
Gang:
Diner
Keuken:
Hollandse pot
Porties:
4
personen
Ingrediënten
600
g
krieltjes
1
rode ui
gesnipperd
400
g
spitskool
gesneden
200
g
wortel
geraspt
100
g
bleekselderij
in stukjes
2
appels
geraspt zonder schil en klokhuis
3
el
mayonaise of fritessaus
2
el
balsamicoazijn
1
el
mosterd
80
g
rauwe ham/parmaham
zout en peper naar smaak
Instructies
Kook de krieltjes in gaar volgens de instructies op de verpakking. Meng in een grote kom de ui, spitskool, wortel, bleekselderij, appels, mayonaise, azijn, mosterd. Breng op smaak met peper en zout. Serveer met krieltjes en ham.
Notities
Vegetarisch? Vervang de ham door avocado.