Fusili met groene groenten en zalm in witte wijnsaus
Bereidingstijd30 minutenmin
Totale tijd30 minutenmin
Gang: Diner
Keuken: Italiaans
Porties: 4
Ingrediënten
250gvolkoren fusili
1elolijfolie
2uiin ringen
2teentjesknoflook
200gsnijbonen
100mlwitte wijn
500gverse spinazie
1rasp en sap van 1 citroen
4elroomkaas
150ggerookte zalmin stukjes
1handjepeterseliegrof gehakt
zout en peper naar smaak
Instructies
Bereid de fusili volgens de instructies op de verpakking. Verhit de olijfolie in een wokpan en fruit de ui en knoflook. Voeg de snijbonen en wijn toe en laat 5 minuten pruttelen. Voeg de spinazie, citroen, roomkaas toe en breng op smaak met peper en zout. Meng met de gerookte zalm en peterselie. Serveer.
Notities
Tarwevrij? Kies voor een spelt pasta.Glutenvrij? Kies voor rijstpasta of linzenpasta.Zuivelvrij? Vervang de roomkaas door geroosterde pijnboompitjes