Gnocchi met tonijn en cherrytomaatjes

Gnocchi met tonijn en cherrytomaatjes
14 december 2018 sharon

 

Gnocchi met tonijn en cherrytomaatjes

Gang: Diner
Keuken: Italiaans
Porties: 4

Ingrediënten

  • 800 gram gnocchi
  • 1 el olijfolie
  • 1 ui gesnipperd
  • 1 prei in dunne ringen
  • 4 stengels bleekselderij in reepjes
  • 400 gram cherrytomaatjes gehalveerd
  • 400 gram gehakte tomaten uit blik
  • 2 tonijn uit blik uitgelekt
  • 1 el Italiaanse kruiden
  • 1 bol mozzarella in stukjes
  • zout en peper naar smaak

Instructies

  • Bereid de gnocchi volgens de instructies op de verpakking. Verhit de olijfolie in een pan en bak de ui, bleekselderij en prei zacht. Voeg de cherrytomaatjes en gehakte tomaten toe. Roer de tonijn en kruiden er doorheen. Serveer met de gnocchi en mozzarella.

Notities

Tarwevrij? Kies voor een spelt pasta.
Glutenvrij? Kies voor rijstpasta of linzenpasta.
Geen gnocchi? Neem volkoren macaroni.
Zuivelvrij? Vervang de mozzarella door geroosterde pijnboompitjes.
Vegetarisch? Vervang de tonijn door kidneybonen.

Comments (0)

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Rating recept




*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.