Fusili met courgette en feta

Fusili met courgette en feta
16 april 2019 sharon

 

Fusili met courgette en feta

Gang: Diner
Keuken: Italiaans
Porties: 4

Ingrediënten

  • 250 gram volkoren fusili
  • 800 gram gehakte tomaten uit blik
  • 2 courgette in grove stukken gesneden
  • 1 bos lente-ui in ringen, zowel groen als wit
  • 1 el gedroogde oregano
  • 3 el muhammara broodbeleg
  • 75 gram rucola
  • 150 gram fetakaas in blokjes
  • zout en peper naar smaak

Instructies

  • Bereid de fusili volgens de instructies op de verpakking. Verhit de tomaat en courgette in een wokpan en voeg de lente-ui, oregano en muhammara toe. Meng met de fusili wanneer de courgette zacht is. Serveer met rucola en fetakaas.

Notities

Geen muhammara? Neem tomatenpuree.

Comments (0)

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Rating recept




*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.