Porties: 4
Ingrediënten
- 200 gram rijst
- 1 el olijfolie
- 1 rode paprika in reepjes
- 200 ml kokosmelk
- 400 gram kikkererwten uit blik/glas
- 400 gram snijbonen gesneden
- 1 el Thai Green Curry currykruiden Jonnie Boer
- zout en peper naar smaak
Instructies
- Bereid de rijst volgens de instructies op de verpakking. Verhit de olijfolie in een wok en bak de paprika een paar minuten. Voeg vervolgens de overige ingrediënten toe en laat het zo'n 10 minuten zachtjes pruttelen. Serveer met de rijst.
1
0
Comment (1)
-
Klaargemaakt met snijbonen van de volle grond. Die zijn stevig en hebben een langere kooktijd nodig. Het gerecht kleurt heel leuk met de stukjes paprika en de rijst. In plaats van kikkererwten heb ik andere bonen gebruikt die ik in huis had. Geen problelem.
Dit gerecht is zeker voor herhaling vatbaar.