Romige knolselderijsoep

Romige knolselderijsoep
14 mei 2019 sharon

 

Romige knolselderijsoep

Gang: lunch
Keuken: Soep
Porties: 3

Ingrediënten

  • 450 gram knolselderij in stukjes
  • 1 ui geschild en in stukjes
  • 250 gram aardappelen, vast
  • 1 tl tijm
  • 1 bouillonblokje
  • scheutje kookroom
  • handje peterselie
  • handje walnoten grof gehakt

Instructies

  • Doe de knolselderij, ui, aardappel en bouillon in een pan en voeg water toe zodat de groenten net niet onderstaan. Breng aan de kook en kook 20 minuten met deksel op de pan. Pureer de soep. Serveer met scheutje kookroom, peterselie en walnoot.

Comments (0)

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Rating recept




*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.