Nieuwe aardappelen met asperges en zalm

Nieuwe aardappelen met asperges en zalm
13 mei 2019 sharon

 

Nieuwe aardappelen met asperges en zalm

Gang: Diner
Keuken: Hollandse pot, Vis
Porties: 4

Ingrediënten

  • 800 gram aardappelen, vast
  • 1 kilo witte asperges
  • 250 gram wilde zalmfilet uit blik uit blik, graatjes verwijderd
  • 1 bos lente-ui in ringen, zowel wit als groen
  • 100 gram gemengde sla
  • 200 gram yoghurt
  • 1 el mosterd
  • 1 tl uienpoeder
  • zout en peper naar smaak

Instructies

  • Kook de aardappelen in 20 minuten gaar. Schil de asperges met een dunschiller en snijd ongeveer 3 cm van de onderkant. Kook in 5-8 minuten gaar. Meng de yoghurt met de mosterd en uienpoeder. Meng de asperges met de zalm, lente-ui en sla. Serveer met de aardappelen en yoghurtsaus.

Notities

Zuivelvrij? Neem mayonaise of hummus.
Vegetarisch? Neem falafel, in stukjes gesneden.

Comments (0)

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Rating recept




*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.