Venkelsoep

Venkelsoep
14 mei 2019 sharon

 

Venkelsoep

Gang: lunch
Keuken: Soep
Porties: 3

Ingrediënten

  • 500 gram venkel in stukjes
  • 1 ui in stukjes
  • 250 gram aardappelen, vast geschild en in stukjes
  • 2 el rode pesto
  • 1 bouillonblokje
  • scheutje kookroom

Instructies

  • Bewaar het groen van de venkel. Doe de venkel, ui, aardappel, pesto en bouillon in een pan en voeg water toe zodat de groenten net niet onderstaan. Breng aan de kook en kook 20 minuten met deksel op de pan. Pureer de soep. Serveer met scheutje kookroom en vers venkelgroen.

Comments (0)

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.