Zoete aardappelsoep met basilicum en Parmezaan

Zoete aardappelsoep met basilicum en Parmezaan
14 mei 2019 sharon

 

Zoete aardappelsoep met basilicum en Parmezaan

Gang: lunch
Keuken: Soep
Porties: 3

Ingrediënten

  • 400 gram zoete aardappel geschild en in blokjes
  • 1 ui in stukjes
  • 1 stengel bleekselderij in stukjes
  • 1 wortel in stukjes
  • flinke hand verse basilicum
  • 1 bouillonblokje
  • scheutje kookroom
  • extra verse basilicum om te serveren
  • snuf Parmezaan

Instructies

  • Doe de zoete aardappel, ui, bleekselderij, wortel, basilicum en bouillon in een pan en voeg water toe zodat de groenten net niet onderstaan. Breng aan de kook en kook 20 minuten met deksel op de pan. Pureer de soep. Serveer met scheutje kookroom en Parmezaan.

Comments (0)

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Rating recept




*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.