Porties: 4
Ingrediënten
- 4 rotivellen
- 750 gram aardappelen, vast geschild en in kleine blokjes gesneden
- 400 gram sperziebonen
- 4 eieren
- 1 el olijfolie
- 250 gram kipfilet
- 1 ui in ringen
- 1 tl knoflookpoeder
- 500 gram tomaten in stukjes gesneden
- zout en peper naar smaak
Instructies
- Kook de aardappelen in 12 minuten gaar, controleer of ze zacht zijn. Ga ondertussen verder. Kook de sperziebonen gaar in 15 minuten en voeg halverwege de eieren toe. Giet af en pel de eieren. Verhit de olijfolie in een ruime (wok)pan en bak de kip en uien goudbruin. Voeg de knoflookpoeder en tomatenstukjes toe en bak even mee. Roer regelmatig. Breng op smaak met peper en zout. Voeg de aardappelen toe wanneer deze klaar zijn en bak even mee. Serveer de roti vellen met de aardappelen, sperziebonen en eieren.
Notities
Geen kip? Neem een extra eitje per persoon.
0
0