Fusili met broccoli, feta en rucola

Fusili met broccoli, feta en rucola
21 maart 2021 sharon

Fusili met broccoli, feta en rucola

Gang: Diner
Keuken: Italiaans
Porties: 4

Ingrediënten

  • 250 gram fusili
  • 1 el olijfolie
  • 2 teentjes knoflook fijngehakt
  • 3 prei in ringen
  • 3 stronken broccoli in kleine stukjes
  • 200 ml melk
  • 150 gram fetakaas in blokjes
  • 80 gram rucola
  • zout en peper naar smaak

Instructies

  • Bereid de fusili volgens de instructies op de verpakking.
    Verhit de olijfolie in een pan en bak de prei en knoflook zacht. Voeg de broccoli toe en bak even mee. Voeg de melk toe en roer regelmatig. Wanneer de broccoli naar wens is, roer dan de fetakaas er doorheen. Breng op smaak met peper en zout.
    Serveer met de fusili en rucola.

Notities

Glutenvrij? Neem glutenvrije pasta.
Zuivelvrij? Neem walnoten en plantaardige melk.

Comments (0)

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Rating recept




*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.