Andijviestamppot met zongedroogde tomaten

Andijviestamppot met zongedroogde tomaten
13 juni 2021 sharon

Andijviestamppot met zongedroogde tomaten

Gang: Diner
Keuken: Hollandse pot
Porties: 4

Ingrediënten

  • 1 kilo aardappelen, kruimig geschild en in blokjes
  • 400 gram andijvie gesneden en gewassen
  • 250 gram spekjes
  • 200 ml melk
  • 100 gram kaas geraspt
  • 1 bakje zongedroogde tomaten tapas
  • zout en peper naar smaak

Instructies

  • Kook de aardappelen gaar in ongeveer 20 minuten. Bak ondertussen de spekjes krokant. Stamp de aardappelen en meng met melk, kaas, peper en zout. Meng vervolgens met de andijvie. Serveer met de spekjes en zongedroogde tomaten.

Notities

Vega? Neem vegaspekjes of vervang met pecannoten. 
Zuivelvrij? Neem plantaardige melk en vervang de kaas met een paar pecannoten of walnoten.

Comments (0)

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Rating recept




*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie gegevens worden verwerkt.