Kip korma met sperziebonen

Kip korma met sperziebonen
23 juni 2021 sharon

Kip korma met sperziebonen

Gang: Diner
Keuken: Oosters
Porties: 4

Ingrediënten

  • 250 gram rijst
  • 400 gram sperziebonen
  • 1 el olijfolije
  • 3 kipfilet in stukjes gesneden
  • 1 el curry madras kruiden Jonnie Boer
  • 400 ml kokosmelk
  • 800 gram gehakte tomaten uit blik 2 blikjes
  • 1 hand verse koriander grof gehakt
  • zout en peper naar smaak

Instructies

  • Bereid de rijst volgens de instructies op de verpakking. Kook de sperziebonen in 10 minuten gaar. Verhit de olijfolie in een wok en bak de kipfilet goudbruin. Voeg de kruiden toe. Voeg vervolgens de kokosmelk en tomaten toe en laat 5 minuten zachtjes pruttelen. Serveer met de rijst, sperziebonen en koriander.

Notities

Vegetarisch? Neem kikkererwten of linzen.

Comments (0)

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Rating recept




*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.