Porties: 4
Ingrediënten
- 1 el boter
- 250 gram kipfilet in stukjes
- 1 ui in ringen
- 2 teentjes knoflook fijngehakt
- 250 gram champignons in plakjes gesneden
- 2 courgette in stukken gesneden
- 300 gram risottorijst
- 1,5 liter water kokend
- 50 gram Parmezaan fijngeraspt
- 75 gram rucola
- zout en peper naar smaak
Instructies
- Verhit de boter in de pan en bak de kipfilet goudbruin. Voeg de ui, knoflook en champignons mee en bak tot ze zacht zijn. Voeg de courgette toe en bak even mee. Voeg de risottorijst toe en bak even mee tot het er glazig uitziet. Voeg beetje bij beetje het water toe en roer regelmatig. Elke keer als het water is opgenomen, kun je meer water toevoegen, tot de rijst gaar is. Roer op het eind de Parmezaan er doorheen. Serveer met de rucola.
Notities
Vegetarisch? De kip is optioneel, of gebruik vegakip.
1
0
Comment (1)
-
Je moet zelf de smaak toevoegen, anders smaakt het naar niks.